donderdag 3 juli 2014

Hartverscheurende dilemma's {Kersen-ricotta cupcakes}

Soms moet je keuzes maken.
Dat is niet steeds even gemakkelijk.

Vanille of chocolade
frietjes of kroketten
joggen of series kijken in je pyama

Zo hoort er ook slechts één Liefde Van Je Leven te zijn
- gedeelde eerste plaatsen worden doorgaans niet geapprecieerd -
Lijstjes met pro's en contra's zijn niet altijd toereikend, ook goedbedoelde adviezen van vriendinnen en de Flair-horoscoop kunnen slechts zoveel doen...

Daarom besloten we JULLIE hulp in te roepen.
We presenteren u hartverscheurende dilemma's, recht uit ons leven gegrepen.
De liefde door onze maag versus het oog dat ook wel wat wil.

Doe mee aan onze wetenschappelijk onderbouwde poll 
door hieronder in het vakje van jouw keuze te klikken.

Wij bijten de spits af in deze rubriek met




Kersencakes versus Ryan

  • Cupcakes met kersen en Ricotta

  • Ryan Gosling



Cupcakes met kersen en ricotta






Nodig voor 8 cakejes

100 gram suiker
100 gram boter
100 gram bloem
twee eieren
125 gram ricotta
handjevol kersen
snuifje vanille
theelepel natriumbicarbonaat


(1) Meng de suiker met de boter
(2) Voeg de bloem en twee eieren toe, nadien ook de ricotta
(3) Snijd de kersen in stukjes en meng ze met het deeg
(4) werk af met de vanille en natriumbicarbonaat
(5) lepel het deeg in je cakevormpjes
(6) Lik de pot uit met je vingers
(7) Bak 10-15 minuten op 180 ° C



Geen opmerkingen:

Een reactie posten